لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟
با مصرف برخی از دارو های کنترل کننده هورمون تیروئید گاهی اوقات رشد مو ها تحریک شده و و بیماران در نواحی خاصی از بدن خود تجمع مو را مشاهده می کنند؛ به همین علت تمایل دارند سریع تر لیزر مو انجام دهند. اما متاسفانه تا زمانی که متخصص پوست و مو و پزشک غدد آن ها اجازه نداده نباید از لیزر برای حذف موهای زائد خود استفاده کنند و کاندید مناسب لیزر موهای زائد نمی باشند. شاید برای شما هم سوال باید که لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان مشکلی دارد یا خیر که میتوانید این موضوع را نیز در سایت ما مطالعه کنید.
تاثیر مصرف داروهای حاوی ترکیبات طلا بر نتایج لیزر موهای زائد
ضرر لیزر موهای زائد برای افرادی که از دارو های حاوی ترکیبات طلا استفاده می کنند؛ ضرر دارد. بنابراین پزشکان این افراد را کاندید مناسب لیزر موهای زائد نمی دانند و توصیه میکنند که تا پایان دوره مصرف این دارو ها از استفاده از روش لیزر موهای زائد برای از بین بردن موهای زائد بدنشان خودداری نمایند.
تاثیر مصرف آکوتام بر نتیجه ی لیزر موهای زائد
اگر پزشک متخصص به شما توصیه کرده است که آکوتان مصرف کنید؛ هرگز نباید لیزر موهای زائد انجام دهید؛ چرا که مصرف این دارو اثر بخشی لیزر موهای زائد را به طور قابل توجهی کاهش می دهد و حتی ممکن است موجب رشد بیش از حد مو های زائد شما بعد از لیزر شود. همچنین آکوتان موجب می شود پوست شما بسیار حساس شود و با کوچکترین تحریکی اثر زخم و سوختگی روی آن باقی بماند. پس بدون شک این تحریک شدن پوست شامل لیزر موهای زائد نیز می شود. بنابراین افرادی که آکوتان مصرف می کنند، افرادی هستند که نباید از لیزر موهای زائد استفاده کنند.
ضرر لیزر موهای زائد برای افرادی که داروی ماینوکسیدیل مصرف می کنن
ماینوکسیدیل جزو دارو هایی است که به پرپشت شدن موها و رشد آن ها کمک میکند. در صورتی که از این دارو استفاده می کنید لیزر موهای زائد نتیجه مطلوبی را برای شما ایجاد نخواهد کرد. بنابراین اگر نمی توانید مصرف دارو را به طور دائمی قطع کنید جز افرادی خواهید بود که نباید لیزر مو های زائد انجام بدهید.
کدام بیماری ها مانع انجام لیزر موهای زائد هستند؟
هر نوع بیماری پوستی می تواند اثربخشی لیزر مو های زائد را کاهش دهد و موجب بروز عارضه های جانبی ناخواسته ای روی پوست بشود. بنابراین در صورتی که به هر نوع بیماری پوستی و مانند پسوریازیس، لوپوس، کلوئید، هیرسوتیسم و غیره مبتلا هستید حتماً با متخصص پوست و مو مشورت کنید و سپس تحت نظر پزشک اقدام به لیزر موهای زائد نمایید. علت مناسب نبودن روش لیزر مو برای افرادی که بیماری پوستی دارند، تحریک شدن پوست آن ها و عود کردن بیماری های پوستی در ناحیه لیزر شده برای این افراد می باشد. همچنین برخی بیماری های پوستی مانند پسوریازیس عوارض جانبی مانند ایجاد زخم و سوختگی پس از لیزر موهای زائد را به شدت افزایش می دهند و بیماری های دیگری مانند کلوئید موجب می شوند که در ناحیه ی لیزر گوشت اضافه مشاهده شود. البته در صورتی که پزشک متخصص پوست و مو تشخیص دهد که شما می توانید با تنظیمات درجه انرژی لیزر و نوع پالس تا حدودی حذف موهای زائد را خود را انجام دهید، می توانید با انتخاب دستگاه لیزری که چنین ویژگی داشته باشد، این کار را انجام بدهید.